آیا می توان با استفاده از تعدادی شهود که افراد درجه یک فرد محجور هستند، به دادگاه اثبات نمود که وی حداقل از سال گذشته دچار بیماری بوده است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۱ #70248932

طبق نظریه پزشکی قانونی پدر بنده (مبتلا به درجاتی از کاهش قوای شناختی بوده و محجور می باشند.
ولی در این نظریه بنا به عدم ارائه گزارشات پزشکی تاریخ شروع حجر اعلام نشده است. و بیان شده که زمان احراز بیماری حال حاضر است.

و ایا همچنین میتوان از محجور بودن ایشان به عنوان ادله در پرونده هایی که مربوط به یک ماه قبل از تاریخ نظریه پزشکی قانونی میباشد ، استفاده نمود؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود
بله امکان اثبات در دادگاه هست زیرا نظریه پزشکی قانونی صرفا اماره قضایی بیشتر برای دادگاه نیست و تصمیم گیرنده نهایی قاضی است.

ازتاریخ دادنامه حجر ایشان ثابت است

با سلام .شما می توانید درخواست کنید که تاریخ حجر را مشخص کنند و اگر ادعا دارید که در گذشته هم محجور بوده می توانید مدارک لازم از جمله مدارک پزشکی و لستشهادیه محلی را ضمیمه درخواست کنید.تا نظریه پزشکی قانونی اصلاح گردد.بهرحال دادگاه به جهت تخصصی بودن موضوع به نظریه پزشکی قانونی اهمیت می دهد .ولی حتما اعتراض کنید به نظریه

شما مستندات خود را به دادگاه ارائه دهید بله می تواند موثر باشد و مستند پزشکی قانونی تاریخ شروع حجر را مشخص نمی کند.

با درود آنچه پزشک قانونی اعلام داشته برای دادگاه اماره است و اصولا مطابق آن حکم حجر صادر می‌شود، اما نظریه پزشک قانونی برای دادگاه تکلیف ایجاد‌ نمی‌کند شما مستنداتی دارید میتوانید به دادگاه ارائه نمائید.

درود بر شما، در خصوص تشخیص تاریخ حجر، نهایتا قاضی‌ست که میتواند بر اساس گواهی پزشکی قانونی تصمیم بگیرد، لکن در خصوص قسمت اخیر سوال، تنها در پرونده هایی که این حکم در زمان آنها داخل باشد، می‌توانید به حجر استناد کنید.

سلام. تشخیص تاریخ حجر پدرتان با قاضی و رای دادگاه است و صرف نظر پزشک قانونی برای قاضی لازم الاتباع نیست. می توانید موارد مورد نظرتان را طی لایحه ای برای قاضی شرح دهید. در مورد سوال اخر فقط از رای دادگاه در مورد حجر پدرتان می توانید در پرونده های قبل استفاده کنید منوط به انکه تاریخ حجر در رای دادگاه داخل در ان پرونده ها باشد.