میگن که برای معافیت سربازی میان تحقیقات محلی در صورتی که کسی از همسایه ها خبر ندارد، چه باید کرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲,۸۱۰ #70241834

سلام من پدر و مادرم ۱۲ ماه پیش طلاق گرفتن و من ۴ ماه دیگ باید برم سربازی. پدر و مادرم صیغه شدن و همه خوش و خرم با هم زندگی میکنیم حالا میگن که برای معافیت سربازی میان تحقیقات محلی در صورتی که کسی از همسایه ها خبر نداره. حالا اگر بیان تحقیق چی میشه آیا وکیل بگیرم میتونه کمک کنه؟

مشاوره حقوقی سربازی و نظام وظیفه
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
اگر صوری بودن طلاق اثبات شود متاسفانه در کیمیسیون رد میگردد
بهتر بود منزلی اجاره میکردید و ۲ ماه با مادر در آنجا زندگی میکردید

با سلام
بله احتمال دارد برای تحقیقات به منطقه و محله شما بیایند و در صورت عدم تطبیق ادعای شما ، کار برای شما سخت خواهد شد
اخذ وکیل برای این امور نمیتواند کمکی برای شما بکند