اگر مدیران شرکت به استناد مصوبه مجمع عمومی کلیه اموال منقول و غیر منقول شرکت را تبدیل به وجه نقد کنند،این اقدام به خودی خود چه تاثیری در حیات شرکت دارد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۵۶۵ #70224274

.اگر مدیران شرکت به استناد مصوبه مجمع عمومی کلیه اموال منقول و غیر منقول شرکت را تبدیل به وجه نقد کنند،این اقدام به خودی خود چه تاثیری در حیات شرکت دارد؟

مشاوره حقوقی شرکت ها
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام در صورتی که تصمیم مذکور با موافقت اکثریت اعضا صورک گرفته باشد مشکلی ایجاد نخواهد کرد

به حیات شرکت ارتباطی نخواهد داشت

با سلام ... تاثیری در حیات شرکت ندارد.

باسلام
تاثیری در حیات شرکت ندارد

با سلام ، اگر ترکیب مجمع (بسته به نوع شرکت) با توجه به اساسنامه یا قانون تجارت رعایت شده باشد، تصمیم به خودی خود اشکالی ندارد ولی این تصمیم ممکن است منجر به تغییر در موضوع فعالیت شرکت، تغییر در سرمایه شرکت، تغییر در میزان تعهدات صاحبان سهام یا سهم الشرکه، تغییر در ارزش واقعی سهام و سهم الشرکه گردد.

سلام
تصمیم مجمع عمومی غیر قانونی نیست و در حیات شرکت تاثیری ندارد

با درود
در صورتی که محلی برای مرکز شرکت باشد و موضوع شرکت قابل اجرا باشد در حیات شرکت خللی ایجاد نمی‌شود.