مبلغ نفقه فرزند افزایش میابد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۵۸ #70217338

در اردیبهشت ۹۷ به صورت توافقی از همسرم جدا شدم، در متن طلاق توافقی ما در خصوص نفقه نوشته: افزایش سالانه طبق شاخص بانک ‌مرکزی و تورم. با توجه به متن فوق و تعیین مبلغ ۱میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در حکم طلاق، آیا افزایش میابد، چطور محاسبه میشود و چقدر افزایش میابد ممنون از پاسخ شما

مشاوره حقوقی نفقه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت شما بخیر
با مراجعه به دفتر خدمات قضایی و ثبت دادخواست تعدیل نفقه قطعا موضوع کارشناسی شده و البته قبل از آن با مراجعه به واحد اجرای احکام شعبه رای صادره واحد ارزیابی و بررسی قطعا طبق شاخص تورم قابل محاسبه و افزایش خواهد بود .اگر نتیجه نگرفتید اقدام به ثبت دادخواست تعدیل افزایش نفقه نمایید .موفق باشید

هرسال دادخواست افزایش نفقه فرزند را مطرح کنید و شورا براساس توافق و شاخص بانک مرکزی نفقه راتعیین می کند

به دفتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و دادخواست تعدیل نفقه تقدیم کنید.

می توانید دادخواستی تحت عنوان تعدیل مبلغ نفقه مطرح بنمایید.

سلام
بله
باید دادخواست برای تعدیل نفقه اولا بدید تا بررسی شود
افزایش ان بستگی به نظر قاضی دارد