رای دادگاه مذکور،به معنای عدم حضور زوجه نیز هست؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۹۴ #70215556

سلام
خانم من مهریش رو از طریق دادگاه گذاشته اجرا و پریروز وقت دادگاه داشتیم که من نرفتم، حالا الان رای دادگاه بصورت زیر اومده:
"در خصوص دعوی خانم ___به طرفیت آقای___، بخواسته مطالبه مهریه توجها به محتویات پرونده نظر به اینکه خواهان با استحضار از وقت رسیدگی و اطلاع از تصمیم دادگاه جهت ادای توضیحات حاضر نشده است و اظهار نظر در ماهیت امر بدون اخذ توضیح از خواهان میسر نمیباشد، لذا مستندا به ماده ۹۵ قانون آیین دادرسی مدنی قرار ابطال دادخواست صادر و اعلام میگردد رای صادره ظرف مدت بیست روز قابل تجدید نظر در دادگاه تجدید نظر استان تهران است."
حالا ممنون میشم به سوالات زیر پاسخ بدید:
۱- آیا به این معناست که خانم منم به دادگاه نرفته؟
۲- اگر ایشون ظرف این ۲۰ روز تقاضای تجدید نظر بکنه و جلسه تجدید نظر تشکیل بشه و من باز هم نرم، باز در صورتیکه رای دادگاه علیه من صادر بشه، من هم میتونم تقاضای تجدید نظر بدم؟
یا اینکه ایندفعه رای قطعی و غیرقابل تجدید نظر خواهید بود؟
۳- کلا قضیه نرفتن ایشون به دادگاه مشکوک نیست؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایشان به دادگاه نرفته است و دادخواستشان ابطال شده است میتوانند با ارائه مدارک میتوانند با عذر موجه تجدید نظر خواهی نمایند ، یا مجدد دادخواست بدهند

سلام . خواهان باید در جلسه اول رسیدگی اصل مستندات را ارائه نماید . در غیر این صورت اگر خوانده ایراد بگیرد دعوی رد می شود. ممکن است عدم حضور ایشان به دلیل عذر موجه بوده اگر اعتراض کند و پذیرفته شود ، قرار نقض و پرونده برای رسیدگی مجدد به شعبه بدوی اعاده می گردد .

بله خانم شما به دادگاه نرفته ولی بهتر است به جای تجدید نظر دادخواست مجدد مطرح کند