برای کلاهبرداری که چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۱۸۲ #70203677

من تو دیوار پی اس فور فوروختم برام دول رو واریز کردن بعد از درب منزلم توحویل گرفتن الان بعد یک هفته یه اقایی زنگ زده میگه من پول به حساب شما زدم بابت دوچرخه برای من نفرستادین از شما شکایت کردم من چه کنم

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید ادعای خودتان را باید با مدارک و شهود و ... باید اثبات کنید

باید با استناد به پیامک ها رابطه فروش پی اس فور را ثابت کنید

با سلام و احترام

از طریق بررسی پیام ها و حساب ها و انتقال های مالی موضوع روشن می شود.

سلام
باید فروش پی اس فور و تحویل آن را ثابت کنید.

با درود با مستندات خویش میتوانید از خویش دفاع نمایید

مستند به مدارکی که دارید ادعای خود را باید ثابت کنید.

با استناد به شهادت شهود و سایر ادله از خود دفاع نمایید