آیا فقط با یک نامه پزشک قانونی و یک شاهد زن و صورت جلسه ساختگی کلانتری می شود اتهام ضرب و جرح را اثبات کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۴۱۸ #70179159

متشکر میشم به این سوال هر چه زود تر پاسخ دهید.آیا شهادت خواهر شاکی به همراه یک زن همسایه قبول است چون اگر قبول شود با قانون ۱۹۹قانون مجازات اسلامی نتاقض دارد.به هر حال طی این شرایط این شکایت می تواند منجرب . به منع تعقیب شود یا کیفر خواست صادر می شود؟ بنده در جلسه اول احضارم درخواست جرح و سوال کردن از شاهد را دادم و باز پرس وقت رسیدگی مواجه حضوری زد.ولی شاهد که زن همسایه شاکی است نیامد و باز پرس به او زنگ زد شاهد گفت من می ترسم که متهم من را بزند .باز پرس گفت امنیت شما با دادسرا است و اگر نیایید مامور میفرستم در خونه تون خلاصه توی اون جلسه که مواجه حضوری بود شاهد نیامد و باز پرس گفت آخرین دفاع رو داشت باش در حالی که من می خواستم اون شاهد رو به چالش بکشم تا اثبات کنم بیگناهم این شاهد فقط توی جلسه اول همراه شاکی امد و اظهاراتش رو نوشت حتی آدرسش رو هم دقیق نداده بود و با توجه به اظهاراتش با اظهارات شاکی یکی نبود مثلا ساعت ضروب و جرح و محل اثابت سنگ.چون این شاهد نیامد و شاکی مجبور شد خواهرش رو بیاورد که شهادت دهد ولی بند با طرح سوالات متعدد جلوی قاضی به صورت جداگانه از شاکی و خواهرش یک تناقض را کشف کردم که این سوال بود آیا من زمان حادثه با توجه به شرایط کرونا ماسک زده بودم ؟شاکی گفت من ماسک داشتم و خواهرش گفت من ماسک نداشتم و هر دو با اطمینان این پاسخ حاضر بودن قسم هم بخورند بعد از این که اظهارات هر دو را گرفتم هر دو را جلوی قاضی آوردم و و دوبار سوال کردم باز هم پاسخ متفاوت بود جوری که با هم مشورت کردند وبه من من افتادند آیا این ادله مدرکی بر دروغگو بودن و کذب بودن شکایت است؟ با این تفاسیر چه قراری صادر خواهد شد؟
با تشکر از بنیاد وکلا

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .نوعی اماره وقرینه هستنداعتبار بستگی به موافقت قاضی دارد

سلام
این موارد به عنوان اماره قابل استناد هستند و میزان اعتبار آن بستگی به نظر قاضی دارد .

بله این دلایل و امارات قابل استفاده اند.

بادرودوسلام این مصادیق باعنوان اماره قضایی معتبروسنجیده می باشد.

سلام و درود
بستگی به علم قاضی دارد

درود شهادت شاهدین نباید تناقض داشته باشد.

با سلام ،شهادت شاهدین نباید تناقض داشته باشدو اگر اظهارات متفاوت باشد قاضی می تواند شهادت را نپذیردو به موارد دیگر استناد و به رسیدگی ادامه بدهد.به هر حال قاضی باید حکم مناسبی در ارتباط با این پرونده صادر نماید .