ایا زوجه می تواند طلاق بگیرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۴۹۷ #70176439

سلام خسته نباشی همسرم درخواست داده زوجه در مورخه ۱۳۹۵/۱۰/۲۱به دلیل امنیت جانی منزل مشترک را ترک کرده و پیرو اظهارنامه ارسالی مورخ ۱۳۹۸/۰۵/۰۶در تاریخ ۰۸/۰۵/۱۳۹۸به منزل زوج آمده و قصد ادامه زندگی مشترک را داشته در ان شب طبق مدارک بنابر اظهارات زوجه زوج شربتی که حاوی داروهای بیهوشی بوده زوجه را مسموم نموده و از مقعد با ایشان رابطه برقرار کرده که زوجه بعد به هوش امدن به بیمارستان و کلانتری و پزشک قانونی مراجعه نموده این عمل شنیع برای اول نبوده بارها ایشان رابطه مورد اذیت قرار داده با وجود اینکه ایشان آگاه بوده که طبق نامه پزشک ایشان رابطه از این ناحیه دچار مشکل می باشد با اوصاف یاد شده بنده هیچ وقت این کار را نکرده ام قصد پاپوش را داشته ضمن این که همسرم در نامه پزشک قانونی دچار مسموم از نظر دارو و مواد و روانگردان منفی می باشد و ازمایشی که انجام شده مایع سمن منفی می باشد ایا زوجه می تواند طلاق بگیرد یا نه هیچ داروی به او نداده همسرقصد زندگی ندارد و می خواهد به شیراز زندگی کند و اثاثیه برده به شیراز

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت اثبات مواردی که بیان نمودید ایشان می توانند مبادرت به طلاق نمایند

با سلام
مورد فوق به تنهایی به زوجه حق طلاق نمی دهد و برای طلاق و اثبات عسر و حرجی باید دلایل محکمه پسند دیگری نیز داشته باشد.

خیر با این دلایل نمیتواند عسروحرج خودرا ثابت نماید زیرا داشتن رابطه از مقعد دلیل بر طلاق نمی باشد

سلام
چنانچه ادعای ایشان در خصوص برقراری رابطه با شرایط مذکور به اثبات برسد به نظر امکان اقامه طلاق به استناد عسروحرج را دارا می باشند

با سلام مخاطب گرامی
در صورت اثبات موارد مذکور عصر و حرج در دادگاه می تواند طلاق بگیرد