آیا میتوانم کسی را به عنوان همسرم قبل اقامت ببرم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۷۲۱ #70166789

دختر ۱۷ ساله ای هستم که مادرم مقیم هلند است میخواهم با استفاده از بورسیه تحصیلی به آنجا بروم آیا می‌توانم قبل اقامت ویزای همراه برای کسی به عنوان همسرم بگیرم که آن هم همراه خودم در دانشگاه های آنجا تحصیل کند؟

مشاوره حقوقی مهاجرت تحصیلی
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام به صورت صوری خیر مگر اینکه همسرتان بوده و ازدواج ثبت شده باشد. البته باید به قوانین هلند هم توجه کنید

زیر سن ۱۸ سال طبق قوانین هلند ازدواج ممنوع است و شما نمی توانید هیچ شخصی را همراه خود برید

سلام
به صورت صوری خیر مگر اینکه همسرتان بوده و ازدواج ثبت شده باشد.

با سلام چنانچه ازدواج شما ثبت رسمی شده باشد بله میتوانید به عنوان همراه ویزا برای همسرتان هم اخذ کنید

چنانچه ان فرد به صورت قانونی با درج در سند ازدواج و شناسنامه همسر شما نشان داده شود

با سلام
سرکارخانم بدوا میبایست ازدواج کنین بعد بتوانید برای اخذ ویزا برای شوهرتان اقدام نمائید

منظور شما از بعنوان همسر احتمالا این است که فردی را خلاف واقع بعنوان همسر همراه خود ببرید که قطعا خیر امکان پذیر نیست . اگر فرد مذکور همسرتان بوده و در شناسنامه شما مشخصات ایشان درج شده و سند ازدواج داشته باشید منع قانونی وجود ندارد