ضبط بی اجازه صدا در محیط اداری جرم است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۷۱۹ #70147486

سلام آیا ضبط کردن صدا توسط کارمندی در محیط اداری و استفاده از آن صدا علیه همکار خودش جرم محسوب میشود؟
شنیدم زندانی دارد

مشاوره حقوقی استراق سمع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اشخاص اطلاع نداشته طبق ماده ۸۵۲ جرم بوده و میتوانید شگایت کرده

طبق اصل ۲۵ قانون اساسی، بازرسی نامه‌ها و محصولات ارسال‌شده، ضبط و افشای مکالمات تلفنی اشخاص، مخفیانه گوش کردن به صحبت‌های دیگران و هرگونه تجسس در مکالمات، جز به حکم قانون، جرم دانسته شده است.
با فراگیر شدن استفاده از نرم‌افزارهای ضبط صدای افراد هنگام مکالمه تلفنی اظهار کرد: خاطیان به حبس از ۶ ماه تا دو سال محکوم خواهند شد.

سلام چنین امری طبق ماده ۵۸۲ اگر توسط مامورین دولتی انجام شود جرم است

با سلام
ضبط صدای اشخاص یا تصویر برداری غیرمجاز و بدون اطلاع تجاوز به حریم خصوصی اشخاص محسوب شده و قابل تعقیب کیفری است