میتواند جعل را ثابت کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۳۵۹ #70143418

با سلام
یک شرکت تعاونی خانوادگی تاسیس نموده ام ( برای کار دامداری و تولید گوشت قرمز ) در سال ۸۹ که متشکل از ۷ یا ۸ نفر از اعضا خانواده و اقوام هستند ۲ سال پیش تغیرات شرکت دادم و دختر برادرم را را عضو شرکت کردم به پیشنهاد برادرم که برادرم را لیست بیمه تامین اجتماعی رد کنم بعنوان کارگر در ضمن موقع تغیرات شرکت به جای دختر برادرم صورتجلسه های شرکت را خودم امضا کردم صورت جلسه مجمع عمومی و هیات مدیره اکنون به خاطر خصومتی که بین من و برادرم افتاده سر ارث پدری دخترش رفته دادگاه و شکایت کیفری نموده که جعل سند نموده ام و سو استفاده کردم در صورتی امضا دار شرکت هم کسی دیگر است و نامبرده فقط عضو هیات مدیره شرکت میباشد و حتی موقع عضویت مدارک خود را کامل ننموده و حق عضویت نیز واریز نکرده است در ضمن صورتجلسه ها به تایید اداره تعاون رسیده و اداره تعاون تایید نموده که صوتجلسه ها در اداره تعاون امضا گردیده است و همه اعضا حضور داشتند. ۱- ایا میتواند نامبرده جعل را ثابت کند ۲- من چیزی را گردن نگیرم و با تغیرات دوباره شرکت نامبرده را از شرکت حذف کنم ایا این قضیه مرتفع میشود چرا که برای نامبرده تا حالا مشکلی از طرف شرکت پیش نیامده و یا ضرر و زیانی به نامبرده نرسیده است ۳- بعد از دوسال میتواند شکایت کیفری کند
در ضمن بعد از تغیرات شرکت ۱۸ ماه پیش به نام شرکت تسهیلات برداشتم مشکلی پیش نمیاد - همچنین برادرم را به مدت یک سال بیمه تامین اجتماعی نمودم بدون اینکه در دامداری ما کار کرده باشد

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای جعل باید ثابت شود. و شما هم باید مدارک ارائه دهید برای دفاع از خودتان. با یک متخصص هماهنگ شوید جهت مشاوره