در صورت شکایت از دوست مجازی همسرم چطور می توان فقط حکم شلاق برای آن آقا گرفت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۷۴۹ #70137

سلام
خط همسرم به نام من است و من با توجه شکی که داشتم پرینت مکالمات و پیام های این خط را گرفتم و متوجه شدم در یک ماه گذشته با یک شماره بیش از حد پیامک بازی شده است. تماس گرفتم و فهمیدم شماره متعلق به یک مرد است.
چند سوال داشتم. لطفا با "شماره" جواب بدهید

1- به چه عنوانی باید شکایت کنم که قاضی دستور پرینت متن پیامک ها را صادر کند؟
2- آیا میشود طوری شکایت کرد که در صورت پرینت متن پیامک ها و اثبات رابطه نامشروع، فقط آن مرد شلاق بخورد؟ ( یعنی هیچگونه مشکلی متوجه همسرم نباشد )
3- در صورت اثبات رابطه نامشروع حضانت فرزند پسر 2 ساله به چه کسی تعلق خواهد گرفت؟
4- تفاوتی در نوع برخورد دادگاه و حکم آن بین پیامک های عاشقانه و پیامک های جنسی وجود دارد؟

باتشکر

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

1. شکایتی مبنی بر مزاحمت تلفنی. 2. در صورت اثبات هر دو طرف رابطه نامشروع محکوم به شلاق خواهند شد. 3. حضانت فرزند در دادگاه خانواده تعیین می شود. 4. خیر تفاوتی وجود ندارد. بهرحال رابطه نامشروع صورت گرفته.