با این توافق اقدام به شکایت کرده مشکلی پیش میاد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۳۰ #70135699

سلام بنده در ملکی پیشفروش کرده ام بعدا سند را بنام همسرم جهت استفاده از تسهیلات بانکی انتقال داده و همزمان وکالت بلاعزل گرفته ام یکی از خریداران که چند سال به عنوان سرپرست کار گاه همان ملک بوده و از همه مراحل با خبر به جرم انتقال مال غیر شکایت کرده در حالی که همان واحد ایشان را بنده چند ماه قبل خریداری کرده و ۵ میلیون پیش داده و مابقی را نتوانستم پرداخت کنم و در بازپرسی بنده و همسرم اعلام کردین در مورد تحویل واحد و سند بعد از اخذ پایان کار مشکلی نداریم سند در رهن بانک است ایا مشکلی پیش میاید و در قرارداد فروش دو سند قید شده است که سند اول منتقل شده و سند دوم به نام خودم هست و واحد مشخص نشده در کدام سند است و شاکی که همه مراحل در کنار بنده بود چون در نزد من شاغل بود در مجتمع و حتی جهت اصلاحیه پروانه به نام خانوم بنده خود شاکی مهندس معرفی کرده، با وجود دو سند در قرارداد که اولی را به همسرم منتقل و همزمان وکالت بلاعزل گرفته ام و خرید همان واحد چند ماه قبل که مبلغ کل را در موعد مقرر به حساب شاکی واریز نکردم که شاکی هم که از بابت قرار داد بدهی داشت گفته بود که مابقی را جور کنم واحد مرا برگردان ولی متاسفانه با این توافق اقدام به شکایت کرده مشکلی پیش میاد ممنون بازپرس از اول با تقاضای بنده جهت عدم حضور همسر بنده در دادسرا موافقت و ایشان لایحه ارسال کردند در اول به عنوا مطلع و حالا جهت مواجه حضوری ابلاغ شده بود

مشاوره حقوقی انتقال مال غیر
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر پس از انتقال به خریدار ، ملک را به شخص دیگری با سند عادی مبایعه یا با سند رسمی منتقل کنند جرم انتقال مال غیر محقق است پیشنهاد می شود با وکیل مشورت کنید.