اگر حکم جلب و نتوانم دوباره بگیرم و این آقا فراری باشه، میشه کاری کرد برای دریافت مهریه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۱۹ #70134740

سلام خسته نباشید
واسه مهریه دو ماه پیش حکم جلب گرفته بودیم با توجه به اینکه این آقا فراریه و تو هیچکدوم از جلسات دادگاه هم نیومده نتوانستیم جلبش کنیم الان مطلع شدیم که حکم جلبمون با توجه به بخشنامه جدید باطل شده
دوتا سوال داشتم
اول اینکه میتونیم دوباره حکم جلب و بگیریم ( با توجه به اینکه دادگاه نیومده و قبلا حکم داشتیم )
دوم اینکه اگه حکم جلب و نتونیم دوباره بگیریم و این آقا فراری باشه میشه کاری کرد برای دریافت مهریه

مشاوره حقوقی مهریه
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام درخواست دستورجلب امکان پذیر می باشد.

با درود امکان تقاضای دستور جلب وجود دارد

سلام
بخشنامه شامل موردی که گفتید نمی شود و می توانید تقاضای جلب بدهید در صورت فراری بودن محکوم علیه فقط چنانچه از محل او اطلاع دارید می توانید حکم جلب سیار بگیرید یا اگر در شهرستان دیگر هستند حکم نیابت قضایی بگیرید

سلام
اقدام به استعلام اموال ایشان نمایید و احتمال اخذ مجدد حکم جلب را نیز دارید

با سلام بله متونید دوباره حکم جلب بگیرید. در خصوص مهریه هم میتوانید توقیف اموال از اجرای احکام دادگاه بگیرید و اگر مالی دارن توقیف کنید