آیا مجدد باید ضمانت برای برادرم بدهم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۲۲ #70127021

سلام من یه ابلاغیه برام اومد از شهر ری برای دفاع از اتهام انتسابی بعد رفتم ضامن گذاشتم و براشون توضیح دادم که برادرم و دوستش این کار رو انجام دادن حالا ابلاغیه برای برادرم اومده که نیابت فرستادن کرج با همون شماره پرونده برای دفاع از اتهام انتسابی میخواستم بدونم با توجه به اینکه من یه ضامن اونجا گذاشته بودم بازهم ضامن میخواد برای برادرم ؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود تفهیم اتهام شده باشد باید تامین متناسب بسپارید

با سلام
آن ضمانت برای شما بوده است در صورتیکه برای برادرتان هم قرارتامین صادر شود باید برای وی هم ضامن معرفی کنید

اون ضمانت قبلی برای خودتان بوده به عنوان متهم
این ضمانت جدید برای برادرتان هست به عنوان متهم

سلام در صورتی که به برادرتان تفهیم اتهام شود برای ازادی باید ضامن معتبر معرفی نماید .

درود
بله ، ضمانت ( کفالت ) وفق مواد ۲۱۷ به بعد قانون آ.د.ک عقدی است که باید با برگه ی درخواست کفالت و پذیرش بنام متهم و به امضای کفیل توامان با تفهیم وظیفه ی قانونی ایشان از جانب مقام قضایی پر گردد لذا مجدد حضور کفیل یا تودیع وثیقه ی مناسب برای برادرتان الزامی است.