آیا دادستان مربوطه میتواند با تخفیف در مورد مجازات من موافقت نکند؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۱۵۹ #70116999

با عرض سلام و خسته نباشید
اینجانب طبق رای دادگاه کیفری به مجازات اخراج . ۱ سال حبس تعزیری و جریمه نقدی محکوم گردیده ام
و بعد ابلاغ حکم جهت برخورداری از تخفیف طبق ماده ۴۴۲ قانون آیین دادرسی کیفری به رای تسلیم و تقاضای اسقاط فرجام خواهی نموده ام
آیا قاضی پرونده که بدلیل تسلیم بنده به رای مجازات حبس و جزای نقدی را که تا ۱/۴ تخفیف خواهد داد میتواند اخراج اینجانب را نیز تبدیل نماید

مشاوره حقوقی دادسرا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام موافقت می شود.

در صورت شرایط تخفیف می تواند اعمال سود.

دادستان ملزم به تخفیف به میزان یک چهارم نیست، بلکه این میزان سقف تخفیف قابل اعمال است.
همچنین این نوع تخفیف تنها در خصوص مجازات حبس موضوعیت دارد.

با سلام
بله موافقت خواهد شد .

با احترام می توانند تا ۱/۴ تخفیف مجازات دهند

مطابق قانون دادستان باید تا ۱/۴ را کسر کند

سلام با توجه به سوال شما می توانید از ۱/۴تخفیف استفاده نمایید موفق باشید