آیا دادگاه بدوی می تواند استناد کند و دوباره پرونده رو به دادگاه تجدیدنظر بفرستد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۱۸ #70103270

سلام ببخشید من رای رو غیایی ۲ سال پیش گرفتم از شعبه حقوقی مفتح و در تاریخ ۹۸.۰۳.۰۵ اجراییه صادر و به خوانده ابلاغ شده در ثنا بعد در تاریخ ۹۸.۰۵.۰۷ ایشون تجدیدنظر خواهی کرده بدون اینکه واخواهی کنه با اشاره به گذشت ۴۰ روز ابلاغ شدن پرونده به دادگاه تجدیدنظر رفته
در دادگاه تجدیدنطر با تعیین وقت رسیدگی در روز دادگاه دادنامه صادر و پرونده رو اعاده کرده به دادگاه بدوی و برای من هم‌ ابلاغیه صادر شده‌که وقت تجدیدنظرخواهی گذشته می خواستم بدونم آیا دادگاه بدوی می تواند استناد کند اجراییه ابلاغ شده و رای غیابی هست و وقت تجدید نظرخواهی نگذشته و دوباره پرونده رو به دادگاه تجدیدنظر بفرستد برای تجدیدنظرخواهی بفرستد یا رای قطعی هست

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر تجدیدنظرخواهی خارج از فرجه قانونی انجام گرفته باشد ،دادگاه بدوی قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر خواهد کرد.

"با سلام"
اگر زمان مقرر به اتمام رسیده باشد تجدید نظر رد میشود

با سلام و احترام
اگر تجدیدنظر خواهی در موعد قانونی انجام شده باشد نافذ و قطعی است
در غیر این صورت توسط دادگاه بدوی قرار رد صادر می شود

با سلام
اگر تجدیدنظرخواهی خارج از فرجه قانونی انجام گرفته باشد ،دادگاه بدوی قرار رد تجدیدنظرخواهی صادر خواهد کرد.

سلام
شما نوشته اید دادگاه تجدید نظر وقت رسیدگی تعیین و دادنامه( رای ) صادر نموده اند در این صورت دیگر موجبی برای اینکه دادگاه بدوی راجع به موضوع و مهلت تجدیدنظرخواهی اعلام نظر کند وجود ندارد
اما یک فرض متصور است و آن هم اینکه دادگاه تجدید نظر ابتدا متوجه مهلت نشده است ولی بعدا متوجه شده و پرونده را برای اظهار نظر در مورد خارج از مهلت بودن دادخواست تجدید نظر خواهی به دادگاه بدوی اعاده داده باشد و دادگاه بدوی در این مورد نظر خود را تقدیم دادگاه تجدید نظر کرده باشد

به نظر میرسد پرونده مختومه شود و دادنامه قطعی گردد. منتظر ابلاغ دادنامه باشید.

تبصره ۲ ماده ۳۳۹ قانون آیین دادرسی مدنی:
در صورتی که دادخواست خارج از مهلت داده شود و یا در مورد قانونی رفع نقص نگردد ، به موجب قرار دادگاه صادر کننده رای بدوی رد می شود. این قرار ظرف بیست روز از تاریخ ابلاغ در مر جع تجدید نظر قابل اعتراض است ، رای دادگاه تجدید نظر قطعی است .