در صورت وجود قولنامه فروش، آیا فروشنده می تواند مجددا مال را به شخص دیگری بفروشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۳۸۹ #70090

با سلام

بنده از یک نفر سه دانگ یک لودر با قیمت 250 ملیون خریداری کرده ام(البته به دلیل آماده نبودن سند رسمی در تاریخی ک معامله کرده ام. به صورت قول نامه خرید انجام شده است). و همان سه دانگ لودر را به صورت یک ساله به صاحب لودر به مبلغ سالی 50 ملیون اجاره داده ام و قرارمان این شده که بعد از 1 سال سه دانگ لودر را با همان قیمت 250 ملیون از من بخرد. و یک چک 250 ملیونی بدون تاریخ هم به بنده داده(البته در چک و قولنامه ننوشته که چک بابت تضمین یا چیزی میباشد)
حال سوال بنده این است که اگر شخصی که ماشین رو ازش خریدم چندماه بعد بدون اطلاع من لودر رو بفروشه آیا من میتوانم پولی رو که دادم پس بگیرم؟؟ چجوری میتونم؟ آیا اون قرارداد و قولنامه ک در دفترخانه نوشته نشده است ارزش دارد؟
ممنون میشم

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در این صورت مالک لودر اقدام به معامله معارض کرده که قابل پیگیری قانونی بوده و جرم محسوب می شود. در هر حال شما می توانید با ابطال معامله صورت گرفته به کل مبلغ خود دست یابید.