این وقت نظارت چیست و سرانجام این پرونده چه می شود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۰۸ #70077813

باسلام و احترام
در پرونده شکایت چک بلامحل کیفری پس از صدور حکم زندان، متهم درخواست تجدیدنظر و کارشناس چک کرد اما پس از مدتی بدون هیچ تماسی با بنده که چک را برای کارشناسی ببرم پیامک وصول پرونده شعبه اجرای احکام کیفری آمد. با مراجعه به سامانه ثنا اطلاعات ذیل مشاهده شد. خواهشمند است
۱-پرونده مقید به وقت نظارت به تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ می باشد
۲-پرونده کلاسه ____________ردیف فرعی ۴ با علت طرح اجرای حکم نسبت به اتهام صدور چک بلا محل و محکومیت های تعزیرات- حبس تعزیری (سال) و مجازاتهای تکمیلی - منع از داشتن دسته چک / اصدار اسناد تجارتی در دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۸ تهران به تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۱۸ ثبت گردید و با شماره بایگانی ----------------------به شعبه ۱ اجرای احکام کیفری دادسرای عمومی و انقلاب ناحیه ۸ تهران ارجاع شد
۳-در تاریخ ۱۳۹۹/۰۶/۱۸ وقت نظارت برای تاریخ ۱۳۹۹/۰۸/۱۸ تعیین گردید

با سپاس

مشاوره حقوقی چک
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
مربوط به امورات پرونده در شعبه است

باسلام وقت نظارت یعنی قاضی در خصوص پرونده دستوری خطاب به مرجعی صادر کرد ه که باید پاسخ به ان دستور داده شود و به نظر قاضی برسد و او‌بتواند تصمیم بگیریددر حین صدور دستور مدت زمانی که بنظر قاضی لازم است تا پاسخ برسد مشخص میشود و معنای دیگر ان این است که طی این مدت پرونده تحت نظر قرار بگیرید که اگر پاسخ به دستور زودتراز زمان تعیین شده رسید قاضی زودتر از ان زمان تعیین شده تصمیم بگیرید و اگر پاسخ به دستور قاضی تا زمان تعیین شده نرسید دوباره زمان دیگری تعیین و دوباره پرونده تحت نظر قرار میگیرد تا از گردش کار رسیدگی خارج نشود

وقت نظارت تاریخ مربوط به امورات و رسیدگی شعبه به پرونده است

سلام پرونده جهت اجرای حکم‌ب اجرای احکام ارجاع شده است وقت نظارت نیز جهت بررسی پرونده توسط قاضی اجرا و دستورات لازم در این خصوص تعیین گردیده

بادرود وقت نظارت مربوط به شعبه است

با سلام
در وقت نظارت نیاز به حضور طرفیت دعوی نیست برای حضور بایستی احظاریه برای شما ارسال گردد

وقت نظارت یا وقت احتیاطی وقتی است جهت بررسی امر بدون حضور طرفین که اصولا تصمیم دادگاه برای مرحله ی بعد و یا تصمیم دستورات قضایی در این زمان انجام میگیرد.