شکایت از مادر و پدر امکانش هست؟

پرسیده شده
۲۷ پاسخ ۱,۰۷۲ #70057086

سلام خسته نباشید یکی از دوستان من
طلاق گرفته .خانوادش نمیزارن هیجا بره کارت عابر بانک بهش نمیدن شناسنامش بهش نمیدن .حبسش کردن تو خونه. اجازی هیچی بهش نمیدن
دختر نیست
زنه که نباید سخت گیری کنن براش
اجازه هیچی و هیچز نداره
اهمیت نمیدن
هر جا میخاد بره میگن نه
دوس داره تنها زندگی کنه نمیزارنش
افسرده شده داره مریضی افسردگی میگیره
باید چیکار کنه میشه کمکمش کنید
از مادر پدرش شکایت کنه دستش جای بند هست

مشاوره حقوقی کیفری
۲۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام اگر به سن قانونی یعنی ۱۸سال رسیده باشد میتواند مستقل زندگی کند و ایشان نیاز به اجازه کسی ندارد.

سلام اگر به سن ۱۸ سال رسیدن می توانند مستقل باشند.

با سلام
دوست شما می تواند مستقل زندگی کند و کسی نمی تواند مانع او شود

امکان اقدام در جهت تشکیل زندگی مستقل را دارند و کسی قانونا حق مزاحمت و ممانعت برای ایشان ندارد
می‌توانند جهت بیان مشکلات و دریافت راهکار ار خدمات اورژانس اجتماعی بهره ببرند

اگر به سن ۱۸ سالگی تمام رسیده اید میتوانید آزادانه برای خود تصمیم گیری کنید.

با درود از آنجایی که رشید شده اند فرد بالای ۱۸ سال نیاز به اذن کسی در راستای مستقل شدن ندارد

باسلام
درصورتی که به سن قانونی رسیده است میتواند مستقل زندگی کند.