مجازات رابطه نامشروع چیست؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۱ #70051432

سلام خسته نباشید.
اگر پسری در حال ناآگاهی کامل ناشی از مواد مخدر با دختری زنا کند و دختر با ادعای تجاوز به عنف از طریق پزشکی قانونی بتواند فرد متجاوز را ثابت کند ولی نتواند به عنف بودن زنا را ثابت نماید هر کدام از آنها تحت عنوان چه جرمی و چه مجازاتی دارند؟ آیا اعدام میشوند؟ و آیا پسر باید ارش البکاره و مهرالمثل هم بدهد؟ و اینکه چه راه حلی برای گریز از مجازات یا تخفیف آن وجود دارد؟

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
درصورت عدم اثبات تجاوز به عنف یکصد ضربه شلاق می باشد

درصورت عدم اثبات تجاوز به عنف وعدم شرایط احصان یکصد ضربه شلاق می باشد .

باسلام
درصورت اثبات تجاوزبه عنف حکم اعدام برا پسر هست درصورت اثبات زنا با رضایت خانم صدضربه شلاق برای هریک هست. ودرصورتی که هردوباتوافق به عقدموقت به زمان مشخص ومهریه مشخص اقرارکنند دراینصورت هر دوتبرئه میشوند.

سلام و درود، در این‌ مورد که به نظر می رسد هر دو مجرد می باشید در صورت عدم اثبات تجاوز به عنف ، حد شرعی صد ضربه شلاق می باشد، و خانم نیز با احراز رضایت هیچ حق مالی نخواهد داشت؛ به رغم واقعیت که باید بررسی گردد(حق خانم از نظر ادعاها کاملا محفوظ است) اما می توانید پس از‌ توافق با خانم مورد نظر ادعای ازدواج موقت نموده و شکایت وی را صرفا عصبانیت ناشی از اختلاف فی مابین اعلام کنید؛ از نظر قانونی نیز اصل بر عدم تحقیق در مورد جرایم جنسی و مربوط به عفت جامعه می باشد؛ توصیه می گردد حتما با متخصصین حقوقی مشورت و همراهی جهت حل این موضوع داشته باشید؛