باید در دادگاه حاضر شوم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۸۵ #70048395

سلام من و نامزدم داریم توافقی از هم جدا میشیم جلسه اول گفتن باید برم پزشکی قانونی رفتم الان برام پیام اومده رای صادر شد میخواستم بدونم با من برای حضور در دادگاه تماس میگیرن یا خودم باید برم؟؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
ازطریق سامانه ثنای خود رای صادر شده را مطالعه کنید درصورتی که رای صادر شده دیگر نیازی به حضور نیست

اگر رای صادر شده باشد به شما ابلاغ می‌شود

خیر نیازی به حضور در دادگاه نیست می توانید از طریق سامانه ثنا از رای صادره مطلع شوید

درصورت صدور رای جلسه دیگری نیست تا حضورپیدا کنید

سلام باید حضوری مراجعه نمایید و مهر دادگاه را بر روی دادنامه بگیرید و به دفترخانه طلاق مراجعه نمایید.

با سلام
رای صادر گردیده و می بایست به شعبه مراجعه نموده و تقاضای قطعیت رای را نمایید تا بلافاصله امکان اجرای صیغه طلاق محقق گردد .

با سلام
خیر رای صادر شده و دیگر نیازی به حضور شما نیست ظرف ۴۸ساعت آینده برای شما پیامی مبنی بر صدور ابلاغیه می آید و رای به شما ابلاغ می‌شود.