ایا دادگاه حق طلاق را به زوجه می دهد ؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۵ #70036657

سلام . همسرم سالها از بچه دار شدن طفره می رفت تا اینکه خانه را ترک کرد و درخواست طلاق داد و قفل درب خانه را هم عوض کرد و مجبور شدم بیرون از منزل بمانم من هم به تلافی خانمی را به صورت موقت صیغه کردم . با این تفاصیل ایا دادگاه حق طلاق را به زوجه می دهد ؟

مشاوره حقوقی خانواده
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به اینکه ازدواج مجدد شما بدون اخذ رضایت از جانب زوجه بوده است ،لذا ایشان می توانند مبادرت به طلاق نمایند

سلام در صورتی که همسرتان عقد موقت شما را برای دادگاه اثبات کند می تواند با توجه به شروط ضمن عقد برای طلاق اقدام کند. ( نیاز به دلیل و مدرک دارد مثلا صیغه نامه)

ازدواج زوج بدون اجازه همسر از شروط ضمن عقد می باشد که منجر به استفاده زوج از حد طلاق می گردد

با سلام. با توجه به شرط ضمن عقد در سند ازدواج همسر شما می تواند طلاق بگیرد.