اقدام به فروش خانه پدری با داشتن گواهی انحصار وراثت مشکل قانونی ندارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳,۵۷۷ #70022

سلام و خسته نباشید
به عرض میرسانم ، ما گواهی انحصار وراثت را گرفته ایم و در خصوص فروش خانه پدری آیا باید دوباره به دادگاه مراجعه کنیم .
لازم به ذکر است بین تمامی وراثت مشکلی نیست و حتی حاضرند وکالتی به یکی از وراثت جهت انجام فروش خانه بدهند .
ممنون میشیم راهنمایی بفرمائید .
سپاس فراوان .

مشاوره حقوقی گواهی انحصار وراثت
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام
اگر گواهی حصر وراثت اخذ شده وراث می‌توانند خانه پدری رو با مراجعه به دفترخانه به غیر واگذار نمایند البته به صورت وکالتی و نیازی به مراجعه به دادگاه نیست

مخاطب گرامی در صورتی که شما اقدام به گرفتن گواهی حصر وراثت کرده باشید و در بین شما وارث صغیری نباشد نیازی به مراجعه مجدد به دادگاه نیست. اما بهتر است وکیل در امر فروش،وکیل در اخذ ثمن هم باشد تا مشکل و اختلافی از این جهت حاصل نشود.