آیا من می توانم با این که داخل طلاق نامه ماشین رو دادم بهش پلاک ماشینم رو توقیف کنم؟

پرسیده شده
۲۰ پاسخ ۶۲۷ #69983829

سلام و خسته نباشید .
من و خانمم از هم جدا شدیم و خانمم ماشین من رو برای مهریه خودش برداشته و در داخل طلاق نامه هم ذکر شده که ناشین با شماره پلاک .. به عنوان بخشی از مهریه بر داشته می شود.
الان بعد از گذشت چند ماه هنوز ماشین تعویض پلاک انجام نداده اند.
الان من دو تا سوال داشتم
یکی این که خود خانمم می تونه بدون حضور من الان ماشین رو تعویض پلاک کنه با توجه به برگه طلاق نامه و این که در شهرستان های مختلفی هستیم یا باید منم باشم
دوم این که آیا من می توانم با این که داخل طلاق نامه ماشین رو دادم بهش پلاک ماشینم رو توقیف کنم و اگر میشه باید ب کجا بروم. چون میخام ماشین ثبت نامی بگیرم و نمیتونم چون پلاک ب اسم منه
با تشکر

مشاوره حقوقی مهریه
۲۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام دادخواست فک پلاک مطرح نمایید.

سلام وقت بخیر
اقدام به ارسال دادخواست فک پلاک نمایید.

باسلام بله میتوانید دادخواست فک پلاک بدهید.

سلام می توانید برای فک پلاک اقدام کنید

با سلام
ابتدا اظهارنامه دهید و در مرحله بعد دادخواست فک پلاک دهید

با درود برای فک پلاک اقدام کنید

باسلام
شما باید اقدام به فک پلاک نمایید مگر اینکه وکالتی داده باشین به همسرتان