آیا پرونده در مورد ارتشا که در دادسرا هنوز مختومه نشده است دارای سو پیشینه است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۹۸۶ #69977

به مدت حدود یک ماه در بازداشت موقت به اتهام ارتشا بودم و در آنجا انگشت نگاری شدم و بعد از ان با قرار وثیقه آزاد شدم الان دو سال از آن قضیه گذشته و پرونده هنوز در دادسرا باز است و هنوز حکمی صادر نشده و نیاز به استعلام عدم سو پیشینه داشتم و از پلیس بعلاوه ده اقدام کردم یک نامه آمد که برای پیگیری سو پیشینه به اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی در قائمیه اصفهان مراجعه کنید با ترس رفتم آنجا. بعد یه نامه دادند که توش اتهامم را ذکر کرده بودند و گفتند برو اداره سجل کیفری در دادگاه نیکبخت اصفهان اتاق 106؛ کنترل کردند چون حکمی هنوز صادر نشده بود لذا نامه عدم سو پیشینه را صادر کردند. خیلی ترسیده بودم چون پلیس ها میگفتند سو پیشینه برات شده ولی از نظر دادگاه و اداره سو پیشینه چون محکوم نشده بودم نامه را بهم دادند و نوشتند محکومیت کیفری ندارد. خیلی برخورد دادگاه نیکبخت در این مورد، حرفه ای و قانون مند بود. این را نوشتم برای افرادی شبیه خودم که شاید به خاطر چند روز بازداشت فکر میکنند عدم سو پیشینه براشون صادر نمیشه. ولی الان سوالاتی برام پیش اومده تا کی بهم گواهی عدم سو پیشینه می دهند؟ بعدش پرونده نظیر من آیا بعد از گذشت چند سال ممکن است حکم زندان ببرند؟

مشاوره حقوقی دادسرا
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا تا زمانی که حکم صادر نشود سو پیشینه شکل نمی‌گیرد و همچنین در صورتی که محکومیت شما قطعی شود به زندان می روید
موید باشید