فرار صاحب خانه از پس دادن پول پیش به مستاجر

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۵۹۲ #69970

باعرض سلام وخسته نباشید
تورا خدا تا فرداشب جوابم را بدید وراهنمایم کنید.چهارشنبه دادگاه دارم
من ملکی را اجاره کرده بودم ودر سال 1392 قراردادم تموم شد.با صاحب خونه تماس گرفتم وگفتم پولم را میخوام ومیخوام تخلیه کنیم.صاحب خونه بامن قرار گذاشت وصحبت کردیم وایشون قرار شد ظرف یک هفته نصف پول پیش که مبلغ 6میلیون بود رابهم بده ومابقیش را زمان تحویل کلید.همون شبش 200تومان دستی بهم داد و3روزبعدش هم300تومان ریخت به حسابم وبعدش گوشیش راخاموش کرد.من به گفته ایشون اعتماد کردم وبا یکی از دوستان خونه مشترک گرفتیم..چندبار بعد ازاون هم تماس گرفتیم ولی باز گوشیش خاموش بود چندبارهم با چند نفر و بنگاه رفتیم به آدرس محل سگونتش که در قرارداد ذکر شده بود ولی آدرس اشتباهی داده بود.من چند وقت بعدش تصادف کردم وزمینگیر شده بودم.تا اینکه ایشون بعداز 1سال ونیم دوباره پیداش شد.قرار گذاشتیم وهمون شب یک نفر هم تو اون جلسه حضور داشت.ایشون اول گفتن که من سال بعداز پایان قرارداد را کرایه را 2برابر میگیرم وکلن یکجوری پیش خودش حساب کرده بود که درآخرش من بدهکارش میشدم.وقتی اون شاهد بهش گفت که شما پول پیش را ندادید وباید خسارت بدید ایشون ناراحت شدن و بلند شدن با حالت ناراحتی گفتن خودتون حساب کنید وبه من بگید تامن برم به حسابت و کلید را تحویلم بدید.م ابازم سادگی کردیم وحرفش را گوش گرفتیم اینبار جای دیگه تنها خونه گرفتن و5میلیون با ماهی 200هزارتومان.ولی باز گوشی را خاموش کردن.ومنم مادرم سکته کرده بود وحالش بد بود وچون نیاز مبرمی به پول داشتم شروع کردم ه کارکردن.ولی به بنگاه گفتم که ایشون باز اینکار را کردن.حالا ایشون پیداش شده وادعا کرد که خارج بوده وشماره تو قرارداد مال خودش نبوده..درحالیکه من آمارش را درآوردم تا ایشون به علت تعویض قطعات سالم یک خودربا قطعات کهنه زندان تشریف داشتن.
حالا ایشون ازمن شکایت کرده واجرت المثل تقاضا کرده.راستی من ترسیدم خونه رابفروشه الان یک هفته ای میشه وسایلم را دوباره آوردم تو خونه..البته دیگه پولی هم برام نمونده بود.
تورا خدا راهنماییم کنید تااین آدم پست را که بااینکارش باعث شد مادرم راازدست بدم به سزای اعمالش برسونم...
ممنون-کمک کنید دعای یک مادر محافطت میشه

مشاوره حقوقی قتل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
تا زمانی که شما به عنوان مستاجر کلید را تحویل موجر و یا مراجع قضایی نداده باشید طبق قانون موجر می تواند اجاره بها و یا اجرت المثل ایام تصرف را از شما مطالبه نماید بنابراین شما باید طبق قانون بعد از اتمام قرارداد اجاره و عدم همکاری موجر برای تحویل کلید و یا پرداخت مبلغ ودیعه ملک را تخلیه می کرده و کلید را تحویل مرجع قضایی داده و دادخواست مطالبه مبلغ ودیعه تقدیم می کردید.