پلیس فتای مشهد حسابمو مسدود کرده؛ بعد یه سال حساب هنوز مسدود و تغییری نکرده،به نظر شما باید چیکار کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۳ #69964801

سلام خسته نباشید،
حدودا یه سال پیش بود که من دیدم توی حسابم سه میلیون پول اومد و بعد چند ثانیه پول از حسابم بیرون رفت روز بعدش حسابم مسدود میشه و دوباره هم ۲.۵ میلیون وارد حسابم میشه (موجودی حسابم ۵۰۰ هزار تومن بود) و اون فرد با این کار انگار میخواست همون یک ذره موجودی حسابمم برداره ولی چون بانک حسابمو مسدود کرده بود پول اونجا بلوکه شده بود و دیگه قابل برداشت نبود (حسابمم بانک ملی بود.)
من رفتم بانک که دلیل مسدودی رو ببینم دیدم که پلیس فتای مشهد حسابمو مسدود کرده(خودم ساکن رشت هستم) خلاصه من گفتم صبر کنم شاید ابلاغیه برام بیاد که دیدم بعد یه سال حساب هنوز مسدود و تغییری نکرده،به نظر شما باید چیکار کنم؟؟؟؟
رفتم بانک که حساب دیگه درست کنم گفتن امکانش هست که حساب جدید وا کنم و مسدود بکنن.
ممنون از شما

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. احتمالا قضیه پولشویی بوده.. مجرم بخاطر اینکه اثری از پول و درآمد مجرمانه ش ردی باقی نگذاره. به حساب شما ریخته و سپس برداشت کرده.. گاهی متاسفانه بدلیل اینکه می خواهند این گونه مجرمان را شناسایی کنند و محدوده ی اقداماتش را زیر نظر بگیرند پیگیری طولانی می شود.. با مراجعه به پلیس فتا درخواست رفع مسدود حسابتان را کنید.
اگر حساب دیگر داشته باشید مسدود نمی شود. مگر شاکی طلبکار داشته باشید و اجرائیه گرفته باشد

موضوع را از پلیس فتای مشهد پیگیری نمایید در صورت سو استفاده از حساب شما می توانید شکایت کنید

درود
به پلیس فتا مراجعه کنید و علت را جویا شوید، احتمالا از حساب شما سواستفاده شده است و در دادسرا موضوع مطرح می باشد. درصورت وقوع این موضوع میتوانید شکایت کنید.

از طریق پلیس فتا مشهد پیگیری کنید

مورد را بدوا از پلیس فتا پیگیری نمایید

سلام و درود
بلادرنگ باید به پلیس فتا مراجعه و علت را جویا میشدید
الان هم مراجعه نمایید
احتمالا حساب شما در پرونده ای مورد استفاده قرارگرفته بهمین دلیل مسدود گردیده تا تعیین تکلیف
موفق و موید باشید

درود
به پلیس فتا مراجعه کنید.