منظور اینه که بنده با پست سازمانی قبلی باید فعالیت کنم یا اینکه حکم برای پست سازمانی جدید زده میشود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۷۳ #69956636

با سلام و ادب
بنده کارمند بانک هستم که بدلیل ادغام شعبه ما قرار است پست سازمانی جدیدی به بنده داده شود، متن نامه مدیریت به حراست بانک در زیر اورده شده، حال میخواستم بدونم این متن مدیریت منظور اینه که بنده با پست سازمانی قبلی باید فعالیت کنم یا اینکه حکم برای پست سازمانی جدید زده میشه
متن نامه :
جناب آقای ........
رئیس محترم حوزه حراست مدیریت شعب .......
موضوع: استعلام
با سلام و احترام؛ این مدیریت در نظر دارد از وجود آقای ......... پرسنل .......با مشخصات ذیل در سمت رئیس دایره حسابداری درجه ۲ شعبه .......... شاخص ..... استفاده خدمتی نماید. مقتضی است ضمن بررسی، نظریه خود را در این خصوص جهت اقدام لازم اعلام فرمایید.
سمت فعلی: رئیس دایره امور حسابها و نقدینگی درجه ۳.
واحد سازمانی فعلی: شعبه...... ادغام در شعبه.......

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
پست سازمانی جدید در نامه قید شده است و در صورت تایید با سمت جدید مشغول خواهید شد

مفهوم نامه درخواست اشتغال در پست سازمانی جدید است که در صورت موافقت حراست حکم برای پست جدید صادر خواهد شد .

درود بزرگوار
تغییر پست ثابت سازمانی مستخدم بدون تنزل مقام یا گروه از اختیارات مدیریت دستگاه متبوع مستخدم است منتها به نظر میاد شما سابقا رئیس دایره درجه ۳ (با امتیاز ۲۶۰۰) بودید و الان به ریاست دایره درجه ۲(با امتیاز ۳۱۰۰) معرفی شدید؛ بعبارتی با حفظ پست سازمانی قبلی، ارتقای درجه دارید.
موید باشید .

با سلام وآرزوی قبولی طاعات
دوست گرامی ابتدا از عناوین پست های شعبه جدید اطلاعات کسب نمایید و دقت بفرمایید آیا عنوان شغلی قبلی شما با این عنوان جدید ذکر شده در ابلاغ شما چه تفاوتی دارد سپس در صورت تفاوت در شرایط ، عنوان ،حقوق و مزایا با استناد به سابقه شغلی و رسته و پایه و... به مدیریت محترم شعبه اعتراض خود را برسانید. تفاوتهای عناوین شغلی در شعبه مربوطه باید بررسی شود.
موفق باشید

با سلام وآرزوی قبولی طاعات
دوست گرامی ابتدا از عناوین پست های شعبه جدید اطلاعات کسب نمایید و دقت بفرمایید آیا عنوان شغلی قبلی شما با این عنوان جدید ذکر شده در ابلاغ شما چه تفاوتی دارد سپس در صورت تفاوت در شرایط ، عنوان ،حقوق و مزایا با استناد به سابقه شغلی و رسته و پایه و... به مدیریت محترم شعبه اعتراض خود را برسانید. موفق باشید