رفته شاهدم اوردم که گفته شده این اقا قرار بوده برام وام پیدا کنه و وقتی هم رفتم بانک دیدم وامی نیست، ایا این کار کلاه برداری است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۶ #69950990

با سلام

ایا اگه در قرارداد ضمانت بانکی ثبت شده باشه و شاکی بگه این اقا میخواسته برام من وام پیدا کنه و بعدش هم منصرف شده

حالا که این اقا میخواسته برام وام پیدا کنه و رفتم بانک وامی در کار نبوده و خواسته ازم کلاه برداری کنه

در صورتی که ازش مالی برده نشده و اینکه قرارداد ضمانت بانکی هست و برگع هم از بانک گرفته شده که برای این اقا درخواست ضمانت بانکی قرار بوده بگیریم

حال رفته شاهدم اوردم که گفته شده این اقا قرار بوده برام وام پیدا کنه و وقتی هم رفتم بانک دیدم وامی نیست

ایا این کار کلاه برداری است؟؟؟یا شروع به کلاهبرداری؟؟؟

متهم میگه طبق قرارداد براش قرار بوده صمانت بانکی انجام بدیم

ایا طبق شاهدی های ما میشه ادعای کلاهبرداری یا شروع به کلاه برداری رو براش ثابت کرد؟؟؟

مشاوره حقوقی قراردادها
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شسوال شما دارای ابهام میباشد .مناسب تر است سوال خود را مجددا مطرح نمایید.

متاسفانه متن سئوال واضح نیست ولی با کلیاتی که بیان شده حتما با یک وکیل به صورت حضوری مشاوره نمائید .