تکلیف خسارت وارد شده چه میشود؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۴۹۴ #69935615

با سلام.
تعمیرکار گوشی در حین عوض کردن هارد از گوشیه من بورده گوشی رو سوزونده والان دیگه گوشی کلا روشن نمیشه رفتم اتحادیه قرار بر این شد پول هارد رو پسم بده و هارد و از گوشی برداره.حالا تکلیف برد گوشی که سوخته چی میشه.ممنون میشم اگر میدونید راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی تعزیرات
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام با آرزوی بهروزی برای شما ، از همون اتحادیه باید این موضوع رو هم پیگیری میکردین چون بعدا ادعاهای ثانویه پذیرفته نخواهد شد

با سلام
اگر تقصیر از سوی تعمیرکار بوده باشد پس ملزم به پرداخت خسارت برای شما خواهند بود و اگر این امر را تکذیب نمایند میتوانید ارجاع امر به نظر کارشناسی را تقاضا نمایید .

در صورت اثبات قصور تعمیر کار می توانید دادخواست خسارت را علیه ایشان مطرح کنید

با سلام با توجه به سوال طرح شده اگر چنانچه تلف مال همراه تقصیر باشه تعمیرکار ملزم به جبران خسارت هستش البته در این مورد از طریق کارشناسی اقدام بفرمایید

از تعمیرکار درخواست پرداخت خسارت کنید و درصورت عدم توفیق از طریق مراجع قضایی پیگیر موضوع باشید

سلام
می‌توانید به اتحادیه شکایت کنید و با جلب نظر کارشناس از طریق مراجع قضایی خسارات وارده به گوشی را مطالبه کنید.

اگر خسارات شما پرداخت نگردد میتوانید با جلب نظر کارشناس خسارات خود را از طریق مراجع قضایی مطالبه کنید