مالیات بر ارث چگونه محاسبه میشود؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۸۳ #69926552

سلام خسته نباشید میخوام بدونم مالیات بر ارث چی هست و چجوریه چگونه محاسبه میشه و آیا راهی هست مشمول مالیات نشیم؟

مشاوره حقوقی مالیات بر ارث
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به قانون مالیات های مستقیم رجوع کنید.

با سلام
برای بررسی و آگاهی کامل از مفاد مالیات بر ارث میتوانید به وبگاه اداره مالیات مراجعه نموده و حتی از کارشناسان اداره مالیات امر را جویا شوید

با درود
مالیات بر ارث طبق قانون مالیاتهای مستقیم برای طبقات مختلف ارث بر متفاوت میباشد و با دادن درخواست انحصار وراثت میتوان موردی ویا برای کل ماترک متوفی به دارایی نزدیک محل سکونت متوفی اقدام کرد .

طبق قانون مالیات های مستقیم حسب مورد مالیات اخذ خواهد شد لذا می توانید از طریق اداره مالیات موضوع را مطلع شوید

به قانون مالیات های مستقیم مراجعه فرمائید.

با سلام

مالیت بر ارث، نوعی از مالیات است که به تمامی دارایی ها و مایملک به جا مانده از یک فرد فوت شده می گویند که می تواند دارای ارزش افزوده باشد.

دو عامل اصلی وجود دارد که مالیات تمامی ارث با توجه با این دو مورد محسابه می شود. مورد اول، نوع ارث است که می تواند خودرو، ملک، سپرده بانکی و موارد متفاوت دیگری باشد و مورد دوم نیز طبقه وراث است.

باسلام طبق قانون مالیاتهای مربوط املاک وبراساس کاربری ملک اینکه تجاری ، زمین ، ویا آپارتمان باشد وبراساس قیمت منطقه ای ملک محاسب واخذ خواهد شد.