نحوه شکایت از مامور راهور چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۵۵ #69926

با سلام
بنده ماه گذشته اتومبیلم بعلت پارک ممنوع توقیف و به پارکینگ انتقال داده شد. پس از اینکه جهت تحویل گرفتن اتومبیلم به پارکینگ مراجعه کردم متوجه شکسته شدن چراغ و سپر ماشینم شدم.در برگه توقیف به دروغ عنوان شده بود که شکستگی از قبل بوده است و به همین دلیل پارکینگ مسئولیت آن را قبول نکرد. بعد از مراجعه به کیوسک راهور و بسته بودن درب آن و عدم حضور هیچ ماموری در میدان شهر عصبانی شدم و آینه بغل اتومبیل سمند راهور را با مشت شکاندم. همان زمان مامور راهور حضور پیدا کرد. و در حضور جمعیت بنده را سیلی زد. درحدی که مردم بجای اینکه من را بگیرند مامور را گرفتند. من هم محل را ترک کردم. پس از آن با تماس تلفنی راهور به راهور مراجعه و خسارت را جبران کردم. اما آن مامور جداگانه از بنده شکایت کرده و جالب اینکه گفته است که من به اون توهین کرده ام و من به اون سیلی زدم. برگه ابلاغیه امروز بدستم رسیده جهت حضور در دادگاه. نحوه شکایت از مامور با توجه به اینکه صورتجلسه دروغ نوشته و شاهدان دروغین جمع کرده به چه صورت است؟

مشاوره حقوقی ضرب و جرح
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در خصوص شهادت دروغین شاهدین باید جرح شهود انجام داده و اذعان دارید که شهود شهاد کذب داده اند که قاضی موظف است نسبت به این امر رسیدگی نماید.

با سلام ووقت بخیر
بنا بر توضیحات داده شده پلیس راهبر بعلت شکستن آینه خودرو از جانب شما با استهشادیه شهود میتواند برعلیه شما شکایت کند که منوط به به پرداخت خسارت می شود و اگر هم درهمان زمان پرداخت شده و فیش واریزی دارید میتوانید استناد کنید و درمورد اینکه ایشون به شما سیلی زده شما هم با استشهادیه شهود و یا گواهی پزشکی قانونی میتونید شکایت کنید که منوط به دیه میشود حال اینکه مامور ادعای دروغین مطرح کرده شما هم بنا بر ادله موجود میتوانید دفاع کنید .