چگونه این بی عدالتی بازپرس را پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳,۳۷۴ #69919954

با سلام
اینجانب بعنوان شاکی پرونده خیانت در امانت و تحصیل مال نامشروع از دو برادر بعنوان متهمین پرونده شکایت نمودم. متاسفانه بازپرس دادسرا از ابتدا کاملا سمت متهمین پرونده بود و با توقف و طولانی کردن روند رسیدگی اصرار به میانجی گری و حل و فصل پرونده داشت و بمن گفت درمورد برادری که صاحب حسابی که پول شما را به آن واریز کرده اند نیست رضایت بده و وکیل آنها قول داده که بصورت اقساط خسارت شما را پرداخت میکنند و... خلاصه بنده اعلام رضایتی با شرط عدم مختومه شدن پرونده و ادامه رسیدگی در دادسرا بصورت محضری دادم و در نهایت شگفتی و بی عدالتی بازپرس قرار منع تعقیب متهمین و با داشتن کلی مدرک و ارایه دو نفر شاهد و پرینت حسابم که نشان میداد ظرف ۵ دقیقه و طی ۹ بار برداشت داروندارم رو غارت کردن رو نادیده گرفت و بدون گرفتن حتی یکبار اقرار و سوال از متهم اصلی با تمسک به اصل برائت پرونده را مختومه و اعتراضاتم پس از آنهمه حتی بررسی نشد و همه مقامات بعدی تنها نگاهی سطحی به گزارش بازپرس ناعادل و قرار ناحق دادسرا انداخته و با استناد به آن ظلم آشکار آنرا تایید و اعتراضم را رد مینمودند.

مشاوره حقوقی تحصیل مال نامشروع
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بهتر است از بازپرس در دادگاه انتظامی قضات شکایت کنید
اما در را ه شکایت بهتر است از حقوق دانی جهت نگارش لوایح ویا وکالت کمک بگیرید

سلام می توانید به دادگاه عالی انتظامی قضات از قاضی پرونده با ذکر دلایل و مستندات شاکی شوید.

اگرازبازپرس شکایتی دارید ، ازطریق دادسرای انتظامی قضات شکایت کنید