آیا همسرم میتواند آپارتمانم را برای مهریه توقیف کند؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۲۴ #69839146

سلام
من یه آپارتمان ۶۵ متری در منطقه پونک دارم حدود ۱۸ ساله طبقه سوم بدون آسانسور دارم حدود قیمت ۱ میلیارد فقط هم همین آپارتمان رو دارم که توش زندگی میکنم بخشی از اون هم وام مسکن داره.
آیا همسرم میتونه برای مهریه توقیف کنه؟
من حدود ۱۰ سالی هست تو این منطقه دارم زندگی میکنم.
پرسیدم میگن بستگی به قاضی داره تو رو خدا راهنماییم کنید.
این آپارتمان حاصل یک عمر کار تو مناطق عسلویه بوده.

مشاوره حقوقی مهریه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله قابلیت توقیف دارد . باتوجه به مبلغ آپارتمان

آیا همسرم میتونه برای مهریه توقیف کنه؟
خیر نمی تواند با توجه به شرایطی که فرمودید به احتمال بسیار قوی

یکی از مستثنیات دین، مسکن در شان مدیون است. یعنی این که اگر کسی مدیون باشد، نمی‌توان مسکن او را در مقابل بدهی‌اش توقیف کرد، البته به این شرط که این مسکن در شان بدهکار و مورد نیاز او باشد. بنابراین اگر مسکنی که بدهکار در آن زندگی می‌کند، بیشتر از شان وی باشد بازداشت و توقیف آن ممکن است.
هرچند نظر قاضی رسیدگی کننده بسیار تاثیر گذار است اما با توجه به متراژ ملک و قیمت فعلی مسکن قابل دفاع است

بسمه تعالی : در فرض سوال حضرتعالی محل سکونت قابلیت توقیف بر اجرای محکومیت های مالی را ندارد زیرا جز مستثنیات دین است / اما اگر قاضی محترم شعبه صادر کننده حکم و یا قاضی محترم اجرا تشخیص دهند با جلب نظر کارشناس که با فروش ملک میتوانید با حدود همین متراژ در حدود محل زندگی پدری و یا خودتان و یا با حداقل تفاوت سطح میتوانید ملکی ارزانتر خریداری نمایید . که بتوان مقداری از مهریه را نیز جبران نماید حتما توقیف صورت میگیرد . فقط باید سند مالکیت حتما بنام شما باشد بدون اینکه در رهن بانک یا اداره ایی باشد کمه در این صورت کلا توقیف منتفی ست .