اگر صدای پدرم را ضبط کنم بعدا بدرد می خورد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۴۲۶ #69834282

با سلام
پدر من دو همسر دارد که همسر اول فوت کرده است.
قبل از فوت ایشان پدرم نیمی از منزل مسکونی را به نام ایشان کرده است تا رضایت به گرفتن زن دوم که مادر من می باشد بدهند و آن برگه اکنون دست فرزندان آن خانم است.
حال پدرم می گوید آن برگه فقط تا زمان حیات آن خانم معتبر بوده و در سند خانه قید نشده است و اگر من مردم قانون همه چیز را حل می کند بنابراین نه وصیت نامه ای می نویسم و نه این مطلب را به فرزندان زن اولم می گویم و هیچ کاری نمی کنم.
در صورتی که اکنون فرزندان زن اول ادعای مالکیت سهم مادرشان را دارند.
برای اینکه مطمئن شوم که آن برگه اعتبار دارد یا خیر شما چه پیشنهادی می دهید؟
سپاس

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اولا صدای ضبط شده دلیل محکمه پسند نیست
ثانیا چنانچه سند رسمی تنظیم شده باشد از طریق اداره ثبت می توانید در خصوص ملک مذکور استعلام کنید.
ثالثا نگرانی شما بی جاست. اگر سندی وجود داشته باشد خب فرزندان آن خانم به عنوان ورثه حق مطالبه دارند. ولی اگر سندی وجود ندارد، به قول پدرتان قانون همه چیز را حل می کند و تقسیم ارث می شود. نگرانی بی مورد است. یعنی دانستن اینکه آیا چنین سندی وجود دارد یا خیر تفاوتی در وضعیت شما ایجاد نمی کند.

با سلام شما نوشته اید که پدرتان نیمی از خانه یعنی سه دانگ را بنام همسر اولش کرده است،اگر منظورتان سند رسمی باشد همسر اول مالک است،اما اگر منظورتان دست نوشته باشد باید بررسی شود

چون پدر شمادر دفترخانه حضور پیدا کرده و نیمی از منزل را به نام ایشان کرده کاری نمیتوانید بکنید

سلام آن برگه یک سند عادی است و اعتبار دارد

با سلام جهت پاسخ نیاز به مطالعه قرارداد می باشد.

اگر سند به نام خانم خورده باشد ایشان مالک هستند و اگر در برگه عادی باشد باید بررس شود

باسلام تادمفاد و محتویات آن قرارداد مطالعه نگردد نمیتوان مشاوره دقیقی ارائه نمود.