شخصی که جاعل می باشد از حساب من مبلغی برداشت کرده است آیا از کارمند بانک به دلیل عدم استعلام از ثبت احوال می توانم شکایت کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۲۹ #69785547

با سلام
شخصی با کارت ملی جعلی در شهر دیگر وارد بانک شده ود خواست کارت عابر بانک المثنی شده و کارمند اون بانک براش صادر کرده .خواستم بدونم عکس کارت ملی و شماره سریالش نمیخونه اما کد پستی و امضا در حد عرف بانکداری تطابق داره خواستم بدونم از کارمند بانک بدلیل عدم استعلام ثبت احوال میتونم شکایت کنم و چه کسی باید خسارت من رو بده چون اون جاعل ده میلیون از حسابم برداشته
تشور

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام کارمند بانک مسئولیتی ندارد مگر این که تبانی او با شخص مورد نظر را اثبات نمایید

سلام ودرود
از کارمند بانک‌میتونید شکایت کنید و هم چنین خساراتی ک براتون ایجاد شده مطالبه کنید

با درود فراوان
بله میتوانید از کارمند بانک شکایت نمایید و مسئول جبران خسارات شما میباشند .
موضوع را اول به حراست بانک گزارش نمایید .