چگونه با وکالت طلاق از همسرم جدا شوم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۶ #69764994

سلام‌ من میخام از همسرم جدا بشم توافقی وکالت طلاق گرفتم ازش چیکار باید انجام بدم؟

مشاوره حقوقی طلاق توافقی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حتما باید با تفویض وکالت زوج به یک وکیل دادگستری اقدام کنید .

با سلام طلاق حق مرد است که شما چنانچه وکالت در طلاق به صورت مطلق در دفترخانه گرفته باشید می توانید از آن استفاده کنید در طلاق توافقی دادگاه موضوع را به مراکز مشاور خانواده ارجاع می دهد
چنانچه شما مایل به طلاق توافقی هستید مشکلی نیست لازم به استفاده از وکالت در طلاق نیست

با سلام
اگروکالتنامه طلاق کامل است مانند قبول بذل د اسقاط حق تجدیدنظرخواهی و فرجام خواهی در اینصورت داشتن وکیل در این مورد الزامیست مراحل گرفتن طلاق به وسیله وکالت طلاق اینگونه است که به اجبار، زن (زوجه) می بایستی با وکالت خود با وکیل دادگستری قرارداد ببندد و از طرف شوهر وکالت به وکیل بدهد. اگر چه که خود نیز می تواند برای طی مراحل طلاق توافقی، وکیل اختیار کند اما( انتخاب وکیل دادگستری در موارد وکالت حق طلاق برای شوهر اجبار قانونی است.).

با احترام چنانچه مصمم به طلاق هستید قبل از هر چیز یک صورتجلسه توافق جامع بین طرفین راجع به مسائل مالی مهریه نفقه اجرت المثل تکلیف دارایی های مشترک جهیزیه.. حضانت فرزندان مشترک ملاقات.. هزینه نفقه.. و مسائل متعدد دیگر را روشن کنید و سپس چنانچه وکالت نامه طلاق حاوی اختیارات کامل و جامع است، میتوانید با تفویض وکالت زوج به یک وکیل دادگستری مراحل مختلف تشکیل پرونده را طی نمایید‌.