در صورتی که من به دادگاه اعلام کردم هرگز طلاق نمی‌دهم آیا می‌شود سلب حضانت کرد؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۰۵ #69760741

با سلام
هسرم در منزل پدری ساکن است هنوز طلاق نگرفته‌ درخواست تمکین دادم و رای ب نفع من صادر شده ولی تمکین نکرده با این حال دندان های دخترم وضعیت مناسبی ندارند و رسیدگی نمیشود و از ۶صبح تا ۶ غروب سر کار هست
وجود بچه های طلاق در این خانواده
بچه های طلاق از دیگر خواهر او نیز بعضا در این خانه هستند و وضعیت تربیت فرزندم نگران کننده است .. چه کار میتوانم بکنم
راهنمایی بفرمایید
ممنون و سپاس از شما

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
شما می بایست بتوانید عدم صلاحیت ایشان را اثبات نمایید

سلام
حسب توضیحات باید بتوانید عدم صلاحیت زوجه را در نگهداری فرزندان اثبات نمایید .

سلام مواردی ک فرمودید از شرتیط سلب حضانت نمیباشد

با سلام،در صورت اثبات عدم صلاحیت مادر برای نگهداری فرزند مشترک حضانت از او سلب و به شما واگذار می گردد

جهت سلب حضانت بایستی بتوانید عدم صلاحیت ایشان را ثابت نمایید

درود با اشاره به وضعیت کاری همسرتان وبه تبع آن اهمال در نگه داری از فرزندتان توسط ایشان می توانید از دادگاه بخواهید که حضانت فرزندتان را به شما دهند ویا همسرتان تغییری در وضعیت موجودشان دهند

باسلام. عدم صلاحیت مادررااثبات کنید.