مادر بچه را تحویل نداده و برای بچه شناسنامه جدید گرفته برای ابطال شناسنامه چیکار باید بکند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۸۹ #69749885

با سلام و عرض ادب خدمت شما
حضانت بچه با پدر بوده و پدر طی مدت ۲ ماه دچار مریضی شدید شده و در بیمارستان بستری میشود و به همین جهت بچه رو به مادرش برای مدت ۲ ماه میسپارد تا مراقب باشد بعد از بهبود ازش تحویل بگیرد

ولی مادر بچه را تحویل نداده و برای بچه شناسنامه جدید گرفته ، برای ابطال شناسنامه چیکار باید بکند؟

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست الزام به تحویل فرزند مطرح بفرمایید

سلام
دادخواست الزام به ملاقات فرزند ارائه نمایید

سلام دادخواست الزام به تحویل فرزند مطرح نمایند چنانچه شناسنامه المثنی منظورتان است از طریق ثبت احوال پیگیر شوید

با سلام،دادخواست برای الزام به تحویل فرزند بدهد.در مورد شناسنامه نیاز به توضیح بیشتر است.

با درود ابطال منتفی است به صرف آنچه در سوال آمده است

با درود
در صورتی که حضانت با پدر است می‌توانید با مراجعه به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی نسبت به ارائه دادخواست الزام به تحویل فرزند اقدام فرمایید