چک بنده بعد از ۴ سال هنوز پاس نشده، چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۰۹ #69749047

سلام
بنده ۴ سال از شخصی که پیمانکار بود ۲۵ میلیون چک دارم که داخل چک حامل قید شده و داخل حسابش هیچگونه پولی نیست. من چطور میتوانم از طریق وکیل بدون دخالت خودم به مبلغ چک برسم؟
و آیا بعد از ۴ سال به دلیل دیر کردش چقدر دستم را میگیرد؟
و دیگر اینکه آیا صاحب چک میتواند اعلام مفقودی چکش را کرده باشد؟
و چک سوخته باشد و این روند چقدر تا رسیدن به نتیجه طول میکشد؟
و دیگر اینکه هیچگونه مدرکی دال بر اینکه بنده برای این آقا کار کردم ندارم.
با تشکر

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام

وجود چک نزد شما دال بر بدهکاری ایشان می باشد

شما می توانید نسبت به چک اقدام و مطالبه اصل مبلغ و خسارت تاخیر تادیه را نمایید .

باسلام ووقت بخیر
از طریق دفاترالکترونیک خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه چک و تاخیر و تادیه و تامین خواسته دهید که طبق قانون قابل پیگیری می باشدمیتونید اعلام وکالت کنید به وکیل دادگستری که بدون حضور خودتون از طریق مراجع قضایی اقدام کند.