یک درصد دیه کامل مرد مسلمان بابت جراحت حارصه چقدر است؟

پرسیده شده
۲۲ پاسخ ۲۸۵ #69739656

یک درصد دیه کامل مرد مسلمان بابت جراحت حارصه طرف چپ لب فوقانی

مشاوره حقوقی دیه
۲۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام ۴۸۰۰میلیون تومان می باشد.

درود برشما .به نرخ دیه امسال چهارمیلیون و هشتصد هزار تومان میشود

چهار میلیون و هشتصد هزار تومان میباشد

بر اساس نرخ دیه سال ۱۴۰۰ برابر با ۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است.

با عرض ادب و احترام
به مطالب ذیل دقت بفرمایید:
۴۸۰ میلیون تومان برای ماه های غیر حرام، و در ماه‌های حرام مبلغ ۶۴۰ میلیون تومان می باشد معیار محاسبه دیه در اسلام علاوه بر ۱۰۰ شتر، موارد دیگری را هم شامل می‌شود که عبارتند از ۱۰۰ گاو، یک هزار گوسفند، ۲۰۰ حله، یک هزار دینار و ۱۰ هزار درهم

ماههای حرام:
رجب (۲۸ اسفند ۹۶ الی۲۸ فروردین )
ذی القعده (۲۴ تیر الی۲۱ مرداد)
ذی الحجه (۲۲ مرداد الی ۱۹ شهریور)
محرم (۲۰ شهریور الی ۱۸ مهر)

اگر در ماه های غیر حرام باشد چهارمیلیون و هشتصد هزارتومان و حرام شش میلیون و چهارصد هزار تومان است

مبلغ ان ۴۸۰۰ میلیون تومان است

سلام
دیه کامل ۴۸۰ میلیون تومان است که یک درصد آن میشود۴۸۰۰۰۰۰تومان