آیا بدلیل غیابی بودن رای کیفری مورد استناد شاکی میتوانم با اعتراض به رای غیابی کیفری سال ۸۹ و مدارکی که برای عدم ملی بودن ملک دارم؟

پرسیده شده
۲۱ پاسخ ۲۴۰ #69728729

سلام . شخصی قولنامه ای از بنده داشته که سال ۸۶ ۳ میلیون نقد پرداخت کرده و ملکی خریده و به گفته خودش ساخته که سال ۸۹ دادگاه کیفری رای به ملی بودن زمین داده و در متن حکم خود خریدار هم به جرم آگاه بودن از ملی بودن مجرم شناخته شده که رای برای ایشان حضوری و برای بنده غیابی صادر گردیده ... ایشان سان ۹۷ یعنی ۸ سال بعد تخریب دادخواست بطلان معامله داده و به دلیل کوتاهی خودم رای قطعی صادر و در مرحله اجراست .. سوال دارم آیا بدلیل غیابی بودن رای کیفری مورد استناد شاکی میتوانم با اعتراض به رای غیابی کیفری سال ۸۹ و مدارکی که برای عدم ملی بودن ملک دارم تا صدور رای قطعی و حضوری کیفری جلوی اجرائیه حکم حقوقی بطلان و بگیرم ؟ ضمنا توجه به آگاه بودن مال خریداری شاکی به استناد به همان حکم کیفری که خود شاکی هم مجرم شناخته شده یعنی آگاه به مستحق للغیر بودن ملک از پرداخت قیمت روز زمین به ایشان امتناع کنم ؟ چون رای وحدت رویه گفته چناچه مشتری جاهل به مستحق للغیر بودن باشه باید قیمت روز مبیع بهش پرداخت بشه ... و موضوع دیگه اینکه ایشان به قیمت روز پول نداده که به قیمت روز پول بگیره

مشاوره حقوقی ملکی
۲۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام .در صورت غیابی بودن میتوانید اقدام به اعتراض نمایید....

مطالبه وجه به نرخ روز میسر است .

سلام وقت بخیر
در صورت غیابی بودن میتوانید اقدام به اعتراض نمایید

باسلام اگر رای کیفری غیابی بودن قابل اعتراض است

با درود مطالبه وجه مطابق نرخ روز است

با سلام
به نرخ روز قابل محاسبه است

سلام
مطالبه وجه به نرخ روز امکانپذیر است .