در کلاهبرداری میتوانم پول و خسارت را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۹۲۵ #69713820

سلام خسته نباشید یه اقایی تو سایت دیوار از من برای خرید بیعانه گرفت مبلغ ۲۰۰ تومن ولی بعدش جواب منو نمیده خط تلفنش ۰۹۱۲ هست و اینکه چتامون و همه چیو دارم میخواستم ببینم میتونم شکایت کنم واینکه هم پولمو پس بگیرم هم مجازات بشه هم جبران ضرری که کردم و بده؟؟؟

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام ادله کافی برای اثبات داشته باشید میتوانید بجرم کلاهبرداری(ساده) به دفاتر الکترونیک قضایی شکایت خود را ثبت نمایید موفق باشید

سلام.بله اگر ادله کافی برای اثبات کلاهبرداری وجود داشته باشد میتوانید ابتدا شکایت و سپس دادخواست مطالبه خسارت بدهید.

سلام بله میتوانید تحت عنوان کلاهبرداری شکایت کنید

با توجه به فرمایش شما ,شکایت خود را از طریق دفتر خدمات قضایی اقدام نمایید.

سلام. بله در دادسرا شکایت کلاهبرداری نمایید. در صورت اثبات، مجازات و رد مال تعیین خواهد شد.

سلان.اکر ادله کافی وجود داشته باشد ب جرم کلاهبرداری میشود شکایت کنید

سلام به دفترخدمات قضایی مراجعه وبا مدارک واریزی وپرینت واریزی شکایت مطرح کنید درصورت صلاحدید پرونده به دادسرای اموررایانه یاشعبه بخصوص متخصص ارایه میگردد و پرونده درصورت عدم شناسایی یا یافت شدن متهم به پلیس فتا ارجاع وموردردیابی قرارمیگیرد وآدرس صحیح شخص بااستعلام دادسرا یافت میشود ومراحل احضارطرف وادامه رسیدگی به پرونده ضمنا درصورت محکومیت وی وتشخیص مرجع قضایی راجع به کلاهبرداری علاوه بر حبس به رد مال وجزای نقدی محکوم میگردد