استرداد طلاها چگونه است؟

پرسیده شده
۲۸ پاسخ ۲۷۴ #69694234

سلام خسته نباشید ببخشید من میخام استرداد طلا دادخواست بدم و مدارکی که دارم لیست جهیزیه که طلا عنوان شده و فاکتور و اظهارنامه و شهود ایا برای دادخواست کافیه ممنون میشم راهنمایی کنید استرداد طلا باتوجه به مدارک لیست جهیزیه ‌فاکتور و اظهارنامه و شهود

مشاوره حقوقی قرارداد هبه
۲۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام. بله امکان استرداد میباشد...

باسلام. درصورت وجود عین، قابل استرداد است.

امکان استرداد اگر عین موهوبه موجود باشد مستند ب فاکتور و اسناد مالکیتی وجود دارد

بله امکان استرداد میسر است

بله طلاجات قابل استرداد است

سلام وقت بخیر
بله امکان استرداد دارید. در ابتدا اطهارنامه ای در این خصوص برای ایشان ارسال نمایید.

سلام به نظر میرسد که امکان استرداد طلاها وجود دارد