آیا پلیس آگاهی نسخه دوم صورتجلسه نقطه زنی سیم کارت در دو سال پیش را نگه می دارد؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۳۰۴ #69683129

با سلام خدمت کارشناسان محترم...در پرونده ای دو سال پیش نقطه زنی سیم کارت متهم توسط پلیس آگاهی انجام شده بود ولی صورتجلسه پلیس آگاهی در خصوص نقطه زنی در پرونده موجود نیست.خواهشمندم به هر دوسوال جواب بفرمایید🙏🙏 امکان نقطه زنی یا همان نقطه یابی مجدد سیم کارت در ۲ سال پیش وجود دارد؟؟

مشاوره حقوقی کیفری
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اصولا یک نسخه از گزارش مرجع انتظامی نزد همان مرجع موجود می باشد. پیشنهاد می شود از طریق مرجع صدور دستور قضایی یعنی همان شعبه دادسرا که دستور نقطه زنی را صادر کرده پیگیری نمایید.
موفق و پیروز باشید.

زمانیکه بدستور مقام قضایی ،پلیس اگاهی اقدام به انجام عملیات یا تحقیقات پلیسی مینماید الزاما مدارک تحقیقات را یک نسخه برای دادگاه ویادادسرا و یک نسخه را در پرونده مادر نزد دایره مربوطه نگهداری مینماید ، میتوانید با دریافت دستور مقام قضایی مجدد اقدام نمایید

با سلام حضوری از طریق آگاهی پیگیری نمایید

باسلام موضوع را از طریق اداره آگاهی پیگیری کنید

باسلام و درود از طریق اداره آگاهی موضوع را پیگیری نمایید.

درود بر شما، دوست عزیز سوال شما حقوقی نیست، برای پاسخ بهتر است از طریق آگاهی اقدام به پیگیری نمایید.

موضوع سوال حقوقی نیست از طریق اداره آگاهی موضوع را بررسی کنید