تجاوز از ۸ سالگی تا الان قابل پیگیری می باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۷۸ #69682193

فردی که از ۸ سالگی توسط شوهر خاله مورد تجاوز قرار گرفته و الان ۳۰ ساله شده و همچنان بخاطر ترساندن و ابروریزی در دو خانواده مورد ازار و اذیت شدید شوهر خاله قرار گرفته. شوهر خاله اجازه ازدواج به این دختر خانم را نمیدهد و کلا اعصاب و روانش را خراب کرده پارسال سقط جنین هم داشته مدارک سقط و حضور شوهر خاله در مطب هم موجود است.
ایا الان میتونه از این فرد شکایت کنه؟ ممنون میشیم راهنمایی امون کنید.

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

طرح شکایت امکان‌پذیر است ولی اثبات این موضوع ک هر به عنف و تجاوز بوده با عدم وجود نامه پزشکی قانونی به نظر ممکن نیست.

مخاطب عزیز
به همراه مدارکی که دارید شکایت کیفری مطرح نمایید
پیشنهاد می شود از طریق داوری مشکل خود را حل و فصل نمایید

بله اگر دلایل قوی در دست دارید اقدام کنید ، البته اگه چندین بار و مکررا این کار را با شما انجام داده است عنوان تجاوز صدق نخواهد کرد

سلام وقت بخیر...بله میتوانید اگر مدارکی در دست دارید ب دادگاه مراجعه کنید