آیا باید روند اعلام مفقودی و فوت فرضی را طی کرد یا راه حل ساده تری دارد؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۵۰۳ #69668256

ممنون از شما کارشناسان محترم به دلیل پاسخ های دقیق و روشنشون
پدر خانواده برای گرفتن وام از طریق پارتی در اداره ثبت احوال اقدام به اضافه کردن یک فرزند به تعداد فرزندان خود کرده است. در طول حیات نیز برای ابطال شناسنامه صوری اقدام نکرده و در شناسنامه پدر و مادر نام فرزند موجود است. نام فرزند در اداره ثبت جزو فرزندان ثبت شده است .
می دانم که ابطال شناسنامه صوری سخت است ولی باید چکار کرد.

مشاوره حقوقی ابطال شناسنامه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
باید تقاضا اصلاح شناسنامه دهید

سلام و درود در خواست اصلاح شناسنامه دهید

درود
تقاضا اصلاح شناسنامه باید مطرح شود.

سلام به نظر راهکار مناسب درخواست اصلاح اطلاعات مندرج در شناسنامه می باشد

خیر صرفا باید درخواست اصلاح شناسنامه صورت گیرد

درخواست اصلاح شناسنامه بدین

با سلام موت فرضی ربطی به این موضوع ندارد

شما اصلاح شناسنامه موجود و درخواست حذف فرد موردنظر را خواستار شوید