آیا میتوان زودتر از وقت تعیین شده خودرو را از توقیف آزاد کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۷۸ #69658025

سلام.
بنده دارایه خودرویی به ارزش ۲۵ م.ت که به علت یک فقره چک برگشتی به مبلغ ۸ م.ت به تاریخ وصول ۲ سال قبل که امسال شکایت شده با رای غیابی توقیف شده که با مراجعه به شورا و دیدن پرونده متوجه شدم که برگه چک متعلق به اینجانب بوده ولی امضا و دست خط رویه چک متعلغ به بنده نبوده که با گذاشتن واخواهی و درخواست کارشناس خط رویه پرونده وقت تعیین شده برایه ۱ ماه آینده افتاد با توجه به اینکه تنها درآمد بنده از طریق خودرو با کار کردن در تاکسی اینتری میباشد آیا میتوان زودتر از وقت تعیین شده خودرو را آزاد کنم؟ ضمنن از ۳ سال قبل که بر شکست شدم دسته چکی ندارم. با تشکر اگر راها یه آزادی زودتر خودرو وجود داره بگید تشکر

مشاوره حقوقی چک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با تقدیم دادخواست واخواهی عملیات اجرایی متوقف میشود و عملا باید خودرو از توقیف آزاد شود. البته برخی از قضات اجرای احکام این نظر را قبول ندارد که جای بحث دارد. در ضمن میتوانید بجای خودرو توقیف شده وجه نقد تودیع و یا مال دیگری معرفی کنید و خودرو را آزاد نمایید.
توصیه وکیل: به جای ادعای جعل نسبت به امضای چک ادعای انکار مطرح کنید.