پرداخت نفقه به چه صورت است؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۶۲۰ #69650673

با سلام .
الزام به تمکین بنده زوج رد شد و قطعی شد زوجه مهریه خود را از طریق حقوق بنده میگیرد و درخواست نفقه کرده و بنده مجدد دادخواست الزام به تمکین داده ام و دو ماه دیگر دادگاه داریم.
سوالم از بزرگواران این است که خب قطعا نفقه گذشته را باید بپردازم ایا نفقه جاریه و اتی را هم سر جمع نفقه گذشته پرداخت کنم؟ چون دادخواست مجدد الزام به تمکین داده ام ایا با تقدیم لایحه به دادگاه با این عنوان که بنده مجدد دادخواست تمکین داده ام میشود تا تکلیف این دادگاه مشخص شود نفقه اتی را متوقف کند؟ ان شااله که منظورم را متوجه شده باشید

مشاوره حقوقی نفقه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
حکم قطعی باید صادر شود تا زن ناشزه شود و نفقه ساقط گردد

سلام تا زمانی که ایشان طبق حکم دادگاه ملزم به تمکین نشده اند باید نفقخ پرداخت شود

باید نفقه را پرداخت کنید

با سلام
شما بایستی نفقه زوجه را پرداخت نمایید و اگر بطور متوالی شش ماه پرداخت نکنید زوجه میتواند حق طلاق داشته باشد .
و تا صدور قطعی حکم تمکین که هنوز وقت دادرسی نرسیده موظف به پرداخت نفقه هستید و چنانچه با دادخواست شما موافقت شد و زوجه ناشزه محسوب شد دیگر زوجه مستحق نفقه نخواهد بود .

باسلام الزام به تمکین شما رد شده است، بنابراین بایستی نفقه زوجه را بپردازید تا زمانیکه بموجب دادخواست جدید اگر حکم به نفع شما صادر گردد. پس فعلا صرف تقدیم دادخواست و اعلام این موضوع به اجرای احکام، تاثیری روی محکومیت سابق شما ندارد

تا زمانی که حکم قطعی مبنی بر الزام به تمکین صادر نشده است ،باید نفقه زوجه پرداخت شود ، دقت داشته باشید طبق شروط ضمن العقد اگر شش ماه از پرداخت نفقه استنکاف ورزید ،مجوزی برای طلاق زوجه خواهد بود.